Firmaprofil

Vore​s mangeårige erfaring taler for sig selv.​ Læs vores historie herunder

Hos Edde ApS går vi op i kvalitet og kundeservice. Hvordan skulle vi ellers kunne drive en succesfuld virksomhed i så mange år?

Vi ved, at du som kunde forventer en moderne og tidssvarende løsning. Det er blandt andet derfor, vi bruger mange timer på at uddanne vores personale, så de behersker teknik og har forståelse for vores enkelte løsninger. I sidste ende er det nemlig dem, der sikrer dig et forrygende slutprodukt, som ikke bare er smukt, men også bundsolidt.

Faglig stolthed –kald os bare forfængelige

Det kan godt være, det er de færreste håndværkere, som vil kaldes forfængelige. Men ikke os. Når det kommer til vores faglighed, er vi meget bevidste om os selv og vores arbejde. Det gælder ikke kun på store projekter, der hviler mange øjne på, men også mindre opgaver. Faglig stolthed er ikke noget, vi bare praler med, det er noget, som gennemsyrer vores firma igennem alle led – fra sekretærer og bogholdere til projektledere og montører.

Tæt dialog fra start til slut

Hos Edde ApS kan vi træffes alle ugens dage på enten telefon eller e-mail. Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig om dine projektovervejelser.

Du er altid velkommen til at kontakte os ved at udfylde kontaktformularen, ringe på tlf.: +45 7192 7997 eller sende din e-mail til: agerskovvej20@outlook.dk.

Stærke montageløsninger fra Edde ApS

  Stor styrke i kraft af kvalitetsmaterialer

✓  Få en moderne og opdateret virksomhed

✓  Oplev knowhow og kompetencer ved alle projekter

​Er du interesseret i den perfekte bygningsprofil?

Få den rette løsning inden for totalbyggeri, profiler, paneler, trapezer m.m. Edde ApS tilbyder et komplet sortiment til tag, væg og facader.

Vi sikrer alt fra hjem og fritidsboliger til lagerhaller eller erhvervsbygninger den rette kombination af elegance og råstyrke.

Gør brug af vores store tekniske knowhow og lad os sikre dig et kvalitetsprodukt, der står mål med dine ønsker.

Kvalitet er en del af vores ​DNA
​og kan mærkes i vores løsninger.

Om Edde ApS

Vi gør bygninger stærke og attraktive. I mange år har vi været i front med effektive og flotte facadeløsninger.

Edde ApS på Facebook

Kontakt​ os

​Edde ApS

Agerskovvej 20,
​8362 Hørning

Tlf.: +45 7192 7997

E-mail: agerskovvej20@outlook.dk