Lagerhaller

​Når vi bygger lagerhaller, gør vi det med baggrund i stor brancheindsigt, brug af kvalitetsmaterialer og med øje for et slutresultat, der harmonerer med dine specifikke ønsker.

Som leverandør af totalentreprisen til din nye lagerhal, er vi naturligvis både rådgivende og byggestyrende. Det betyder, vi ikke bare bygger, men gerne vejleder dig eller supplerer dine tanke og idéer med input til de standarder, der skal gøre dine logistiske forhold bedst mulige, så forretningens effektivitet og lagerføring forløber optimalt.

Lagerhaller til jeres behov

Det er vigtigt, din nye lagerhal lever op til de krav, virksomheden stiller. Vi bygger både koldhaller og isolerede lagerhaller, der har den type indretning, der er behov for. Fordi et byggeri af denne type kan være en kompleks opgave set i forhold til proces- og byggestyring såvel som krav fra myndigheder til f.eks. energiramme, brandkrav, byggetilladelse m.m., får du din egen faste kontaktperson. På den måde oplever du et professionelt forløb, hvor slutresultatet står mål med dine ønsker og behov.

Skal vi levere den ideelle løsning?

Med afsæt i erfaring, indsigt og brancheforståelse sikrer vi en gennemført udvidelse, eller hjælper med en ny og større lagerhal.

​Vi indtænker ikke blot kvalitetsmaterialer og hurtig proces, men også jeres mulighed for at optimere effektiviteten målt som virksomhed, hvor tid, plads og logistik ofte påvirker indtjeningsevnen.

Vores filosofi er, at man sagtens kan skabe harmoni mellem et smukt ydre og et effektivt indre – det har vi trods alt bygget adskillige lagerhaller, der beviser! ​

Ønsker du at høre mere om, hvordan vores kompetencer indenfor byggeri af lagerhaller kan sikre din virksomhed den helt rette løsning?

Udfyld venligst kontaktformularen eller kontakt os på tlf.: +45 7192 7997 eller e-mail: agerskovvej20@outlook.dk.

Stærke montageløsninger fra Edde ApS

  Stor styrke i kraft af kvalitetsmaterialer

✓  Få en moderne og opdateret virksomhed

✓  Oplev knowhow og kompetencer ved alle projekter

​Er du interesseret i den perfekte bygningsprofil?

Få den rette løsning inden for totalbyggeri, profiler, paneler, trapezer m.m. Edde ApS tilbyder et komplet sortiment til tag, væg og facader.

Vi sikrer alt fra hjem og fritidsboliger til lagerhaller eller erhvervsbygninger den rette kombination af elegance og råstyrke.

Gør brug af vores store tekniske knowhow og lad os sikre dig et kvalitetsprodukt, der står mål med dine ønsker.

Kvalitet er en del af vores ​DNA
​og kan mærkes i vores løsninger.

Om Edde ApS

Vi gør bygninger stærke og attraktive. I mange år har vi været i front med effektive og flotte facadeløsninger.

Edde ApS på Facebook

Kontakt​ os

​Edde ApS

Agerskovvej 20,
​8362 Hørning

Tlf.: +45 7192 7997

E-mail: agerskovvej20@outlook.dk