Beklæd dit byggeri med en moderne højprofil

En moderne højprofil sikrer gode totaløkonomiske fordele samt hurtige montagemuligheder, når pladerne anvendes til byggeriet. De store plader har gode selvbærende egenskaber og kan klare store spænd, hvilket sikrer et stærkt slutresultat med lang holdbarhed. De stærke ståltagsplader er faktisk ofte selvbærende op til 10 meter, hvortil den lave produktvægt giver ideelle muligheder for at få lagt taget i et rask tempo.

Højprofilerne udformes med forskellige egenskaber, hvilket gør dem anvendelige til mange projekter og bygningstyper. Af samme årsag er en højprofil anvendt til alt fra industri- til kontorbygninger, hvortil tagets gode akustiske virkning gør ekstra nytte.

Bestil dine højprofiler hos Edde ApS

Når din højprofil stammer fra Edde ApS, er den flot, stærk og mulig at kombinere med øvrige produkter som f.eks. tagrender, skruer, hætter, inddækninger m.m.

Du får glæde af solide galvaniserede elementer, der er lette at vedligeholde og rengøre, ligesom de kan leveres perforerede med flot mønstertype for bedre akustik.

Ønsker du information om vores højprofiler eller rådgivning til overflader, materialer, farver eller monteringsmuligheder, er du velkommen til at kontakte os.

Vi hører gerne om dit projekt og fortæller, hvordan vores højprofil udgør en flot, stærk og ikke mindst økonomisk attraktiv løsning til din bygning.

Udfyld venligst kontaktformularen, ring på tlf.: +45 7192 7997 eller send en e-mail til: agerskovvej20@outlook.dk for nærmere information.

Stærke montageløsninger fra Edde ApS

  Stor styrke i kraft af kvalitetsmaterialer

✓  Få en moderne og opdateret virksomhed

✓  Oplev knowhow og kompetencer ved alle projekter

​Er du interesseret i den perfekte bygningsprofil?

Få den rette løsning inden for totalbyggeri, profiler, paneler, trapezer m.m. Edde ApS tilbyder et komplet sortiment til tag, væg og facader.

Vi sikrer alt fra hjem og fritidsboliger til lagerhaller eller erhvervsbygninger den rette kombination af elegance og råstyrke.

Gør brug af vores store tekniske knowhow og lad os sikre dig et kvalitetsprodukt, der står mål med dine ønsker.

Kvalitet er en del af vores ​DNA
​og kan mærkes i vores løsninger.

Om Edde ApS

Vi gør bygninger stærke og attraktive. I mange år har vi været i front med effektive og flotte facadeløsninger.

Edde ApS på Facebook

Kontakt​ os

​Edde ApS

Agerskovvej 20,
​8362 Hørning

Tlf.: +45 7192 7997

E-mail: agerskovvej20@outlook.dk