Ståltrapez tag

​Det er slet ikke unormalt at se et ståltag med trapez, hvis du ser på bygninger inden for landbrug, industri, lager eller kontor – tilmed også på mindre skalaer som garager, til skur etc.

Et ståltrapez tag er et oplagt valg til dig, der vil have kvalitet og sikkerhed til byggeriet. De stærke tagplader kan skæres i de helt rette mål – også i store størrelser, der sikrer hurtigere montering til gavn for projektets totaløkonomi. På trods af store størrelser på pladerne til dit ståltag i trapez, er der fortsat garanteret høj bæreevne takket være fortrinlig kvalitet og et smukt overlap på tagets komponenter.

Få ståltag i trapez som plader eller totalløsning

Hos Edde ApS hjælper vi gerne med beregninger samt montageplan m.m., så din virksomhed er dækket bedst muligt ind. Du kan naturligvis både få dit ståltrapez tag som plader eller som en fuldstændig løsning, der inkluderer hele servicepakken med montering skræddersyet til jeres projekt.

Vi leverer naturligvis gerne en totalløsning med flotte rygninger, inddækninger, tagrender og meget mere – alt sammen som en harmonisk helhed, der sikrer en flot visuel oplevelse til din bygning.

Kontakt os og hør hvordan din virksomhed får frihed til at skabe det rette udtryk inden for de rette økonomiske rammer og en håndgribelig tidsplan.

Udfyld venligst kontaktformularen, ring på tlf.: +45 7192 7997 eller send en e-mail til: agerskovvej20@outlook.dk for nærmere information. 

Stærke montageløsninger fra Edde ApS

  Stor styrke i kraft af kvalitetsmaterialer

✓  Få en moderne og opdateret virksomhed

✓  Oplev knowhow og kompetencer ved alle projekter

​Er du interesseret i den perfekte bygningsprofil?

Få den rette løsning inden for totalbyggeri, profiler, paneler, trapezer m.m. Edde ApS tilbyder et komplet sortiment til tag, væg og facader.

Vi sikrer alt fra hjem og fritidsboliger til lagerhaller eller erhvervsbygninger den rette kombination af elegance og råstyrke.

Gør brug af vores store tekniske knowhow og lad os sikre dig et kvalitetsprodukt, der står mål med dine ønsker.

Kvalitet er en del af vores ​DNA
​og kan mærkes i vores løsninger.

Om Edde ApS

Vi gør bygninger stærke og attraktive. I mange år har vi været i front med effektive og flotte facadeløsninger.

Edde ApS på Facebook

Kontakt​ os

​Edde ApS

Agerskovvej 20,
​8362 Hørning

Tlf.: +45 7192 7997

E-mail: agerskovvej20@outlook.dk