Vi er specialister i ​omfattende totalentrepriser på byggeprojekter

Edde ApS klæder bogstaveligt talt din bygning på til alle forhold. Vi udfører totalentreprise på alt montage arbejde til private og erhverv. Vi tilgår byggeprojektet som en erfaren partner med mange års brancheindsigt og forståelse for de seneste teknikker.

Som totalentreprenør på bygge- og anlægsprojekter sørger vi for at opfylde de ønsker og behov, som er indgået i vores aftale, så vi kan levere et resultat, der stråler af professionelt håndværk.

Få professionel rådgivning

Man siger, at god planlægning er det halve arbejde. Hos Edde ApS kan du naturligvis forvente et grundigt forløb, hvor vi er i nær kontakt under hele forløbet. Formålet er ikke blot at sikre, vi leverer 110% efter dine ønsker, men også at give dig tryghed i kraft af løbende opdateringer, der forsikrer, at byggeriet bevæger sig i den rette retning.

Der hersker ingen tvivl om, at vi gør alt for at være i et tæt samarbejde med dig. Derudover anvender vi dygtige underleverandører, som vi stoler på, og som vi ved, kan indgå optimalt i processen. Det gode samarbejde gør, at bedre bliver til bedst – hvilket kommer til udtryk i flot finish, velpolerede detaljer og et ulasteligt slutprodukt.

Lad os tale om dit entrepriseprojekt

Som kvalitetsbevidst firma med både hænder og hoveder korrekt monteret, anser vi os som en perfekt bygge- og montagepartner til standardiserede opgaver såvel som kreative byggeprojekter.

Vi arbejder ud fra principperne om at indsvøbe dig i en professionel oplevelse, hvor rådgivning, proces og slutprodukt overholder de aftalte betingelser og deadlines.

Vores tilgang til totalentreprise ændrer sig ikke i forhold til projektets størrelse. Vi leverer varen til stort som småt.

Kontakt os ved at udfylde kontaktformularen, ring på tlf.: +45 7192 7997 eller send en e-mail til: agerskovvej20@outlook.dk for nærmere information.

Stærke montageløsninger fra Edde ApS

  Stor styrke i kraft af kvalitetsmaterialer

✓  Få en moderne og opdateret virksomhed

✓  Oplev knowhow og kompetencer ved alle projekter

​Er du interesseret i den perfekte bygningsprofil?

Få den rette løsning inden for totalbyggeri, profiler, paneler, trapezer m.m. Edde ApS tilbyder et komplet sortiment til tag, væg og facader.

Vi sikrer alt fra hjem og fritidsboliger til lagerhaller eller erhvervsbygninger den rette kombination af elegance og råstyrke.

Gør brug af vores store tekniske knowhow og lad os sikre dig et kvalitetsprodukt, der står mål med dine ønsker.

Kvalitet er en del af vores ​DNA
​og kan mærkes i vores løsninger.

Om Edde ApS

Vi gør bygninger stærke og attraktive. I mange år har vi været i front med effektive og flotte facadeløsninger.

Edde ApS på Facebook

Kontakt​ os

​Edde ApS

Agerskovvej 20,
​8362 Hørning

Tlf.: +45 7192 7997

E-mail: agerskovvej20@outlook.dk